De Rotterdam

News

Welkom Nidera
02 nov 2015
Imposant Atrium
11 jun 2013
Over de helft...
27 mrt 2012

1.000 m2 extra event space voor nhow Rotterdam

Wegens groot succes 1.000 m2 extra ruimte voor events in nhow


De Rotterdam
heeft een huurovereenkomst gesloten met NH Hoteles, moederbedrijf van het nhow hotel in De Rotterdam, voor nog eens circa 1.000 m2  op de 6e verdieping. Daarmee breidt nhow hotel haar congres en event space in De Rotterdam uit tot een totaal van circa 2.000 m2OMA/Rem Koolhaas is opnieuw door het nhow hotel aangesteld als architect voor het interieur van wat ‘The Loft’ zal gaan heten. Naar verwachting zal de ruimte m.i.v. 1 april 2016 in gebruik genomen worden.

Sinds de opening van het nhow hotel in januari 2014 is de huidige 1.000 m2 aan congresruimte bijna permanent volgeboekt. De locatie, de uitstekende faciliteiten en het gebouw blijken een enorme aantrekkingskracht te hebben op gasten uit binnen- en buitenland die op zoek zijn naar een vernieuwende evenementenlocatie. Om nog beter in die behoefte te kunnen voorzien, heeft nhow hotel besloten ‘The Loft’ te openen; een volledig open ruimte die, geheel afhankelijk van de wensen van de klant, elke keer compleet anders gestyled en ingericht kan worden.

Mischa Molsbergen, Projectdirecteur De Rotterdam: “Deze verdubbeling van de congres en event space is de bevestiging van het succes van het nhow hotel in De Rotterdam en de grote aantrekkingskracht van het gebouw als geheel. Met ‘The Loft’ krijgt De Rotterdam er opnieuw circa 1.000 m2 ‘openbare ruimte’ bij waardoor we nog meer en verschillende groepen in De Rotterdam kunnen ontvangen. Een mooie ontwikkeling die bijdraagt aan de 24/7 dynamiek in deze verticale stad en een aanwinst voor Rotterdam en omstreken. ”

Fotografie: Rick Arnold